Temat: Gwoździe budowlane do uniwersalnego zastosowania
Szukam jakiś wytrzymałych gwoździ budowlanych z przeznaczeniem do uniwersalnego zastosowania. Zależy mi na dobrym współczynniku ceny do jakości. Możecie polecić mi coś z tego zakresu?
Kominkowy Hyde-Park www.kominki.org, najlepsze miejsce wymiany doświadczeń i opinii o instalacjach, firmach, produktach...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum kominki.org → Firmy wykonawcze - opinie → Gwoździe budowlane do uniwersalnego zastosowania
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Szukam jakiś wytrzymałych gwoździ budowlanych z przeznaczeniem do uniwersalnego zastosowania. Zależy mi na dobrym współczynniku ceny do jakości. Możecie polecić mi coś z tego zakresu?
Nie ma chyba innego wyjścia niż sprawdzanie specyfikacji. Zwykle jest tak, że sprzedawcy doskonale zdają sobie sprawę z tego, gdzie dana partia towaru została wyprodukowana. A co za tym idzie mają "dojścia" do specyfikacji.
Samodzielne dochodzenie oraz testowanie to moim zdaniem najlepsza opcja.
Specyfikację gwoździ budowlanych znajdziesz jeszcze pod niniejszym linkiem: https://www.metalurgia.pl/gwozdzie/gwoz … -budowlane
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum kominki.org → Firmy wykonawcze - opinie → Gwoździe budowlane do uniwersalnego zastosowania
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc
The pun_antispam official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.